foto

Kento Jamazaki

  • nar. 7.9.1994 (26 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Nacu e no tobira
2020 Gekidžó
Kurui musaši
Wotaku ni koi wa muzukašii
2019 Kingudamu
NiNoKuni
2018 Hicudži to hagane no mori
2017 Džodžo no kimjó na bóken
Hjóka
Iššúkan Friends
Saiki Kusuo no Sainan
2016 Eiga Jókai watch: Sora tobu kudžira to double no sekai no daibóken da njan!
Ókami šódžo to kuro ódži
Šigacu wa kimi no uso
2015 Eien no bokura (TV film)
Hiroin šikkaku
orange-オレンジ-
2014 L-DK
2013 Džinkusu!!!
2012 Another
Heather Love Short Movies
Kirin no cubasa: Gekidžóban šinzanmono
Kjó, koi o hadžimemasu
Riaru Onigokko 3
Riaru Onigokko 5
2011 Kanseitó

TV seriály

2020 Imawa no Kuni no Alice (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2018 Good Doctor (TV seriál)
Kjó kara ore wa!! (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Todome no kiss (TV seriál)
Todome no parallel (TV seriál)
2017 Rikuó (TV seriál)
2016 Nippon Academy šó (TV seriál)
Sukina Hito ga Iru Koto (TV seriál)
2015 Death note (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
další epizody (11)
Mare (TV seriál)
2014 Jowakutemo, katemasu (TV seriál)
Suikjú Jankísu (TV seriál)
Team Batista 4: Raden Meikyu (TV seriál)
2013 35 sai no kókósei (TV seriál)
2012 Kuro no onna kjóši (TV seriál)
2011 Runaway ~Aisuru Kimi no Tame ni~ (TV seriál)
2010 Atami no Sôsakan (TV seriál)
Kurôn beibî (TV seriál)