foto

Penelope Keith

  • nar. 2.4.1940 (79 let)
    Sutton, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Smrt přichází do Pemberley (TV film)
2003 Margery and Gladys (TV film)
1998 Návrat domů (TV film)
1993 Tajemství vozu č. 13 (TV film)
1992 Aladdin
1983 Waters of the Moon (TV film)
1982 The Spider's Web (TV film)
1981 Velekněz lásky
1978 Much Ado About Nothing (TV film)
Norman Conquests: Living Together, The (TV film)
Norman Conquests: Round and Round the Garden, The (TV film)
Norman Conquests: Table Manners, The (TV film)
Pes baskervillský
1976 Private Lives (TV film)
1974 Ghost Story
Penny Gold
1972 Rentadick
1970 Every Home Should Have One
Take a Girl Like You
1969 Dotek lásky
1968 Tajný obřad

TV seriály

2006 Tajná mise (TV seriál)
1997 Teletubbies (TV seriál)
1995 Next of Kin (TV seriál)
1994 Law and Disorder (TV seriál)
1993 Souris souris (TV seriál)
1990 No Job for a Lady (TV seriál)
1989 Haf! (TV seriál)
1986 Když dva dělají tamtéž... (TV seriál)
1985 Moving (TV seriál)
1983 Sweet Sixteen (TV seriál)
1979 To the Manor Born (TV seriál)
1977 Cottage to Let (TV seriál)
1975 The Good Life (TV seriál)
Two's Company (TV seriál)
1974 The Pallisers (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
1970 Kate (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 The Liars (TV seriál)
Vendetta (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Orlando (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
The Army Game (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2016 Ve službách Jejího Veličenstva (TV seriál) - mod.

Host

TV pořady

1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace