foto

Peter Greenhalgh

  • zem. 6.7.2015
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Ztracená dáma (TV film)
2011 Atlantis: End of a World, Birth of a Legend (TV film)
2010 Slečna Marplová: Modrá pelargonie (TV film)
Slečna Marplová: Plavý kůň (TV film)
2009 Slečna Marplová: Smysluplná vražda (TV film)
2007 Baletní střevíčky (TV film)
Old Curiosity Shop, The (TV film)
2006 Soundproof (TV film)
2003 Final Demand (TV film)
2002 Good Thief, A (TV film)
1985 Coming Through (TV film)

TV seriály

2013 Bible (TV seriál)
Obchodní dům Paradise (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (6)
2012 Secret of Crickley Hall, The (TV seriál)
Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
The Last Waltz (S02E05)
All the Things You Are (S02E04)
2011 Smrt v ráji (TV seriál)
An Unhelpful Aid (S01E06)
Spot the Difference (S01E05)
Missing a Body? (S01E04)
další epizody (4)
2010 Hercule Poirot (TV seriál)
Tragédie o třech jednáních (S12E01)
2008 Apparitions (TV seriál)
Harley Street (TV seriál)
Merlin (TV seriál)
Raw (TV seriál)
2007 Jekyll (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
2005 Rocket Man (TV seriál)
ShakespeaRe-Told (TV seriál)
2004 Láska v bílém pekle (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Vraždy na předměstí (TV seriál)
Vraždy v Londýně (TV seriál)
2003 Between the Sheets (TV seriál)
Příběhy starých Egypťanů (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
This Is Personal: The Hunt for the Yorkshire Ripper (TV seriál)
1999 Červený Bedrník (TV seriál)
1998 Heat of the Sun (TV seriál)
Ultraviolet (TV seriál)
1992 Firm Friends (TV seriál)
1989 Navždy zelená (TV seriál)
1988 One Game, The (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1982 Muck and Brass (TV seriál)
1971 Masterpiece Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2003 Koloseum - římská aréna smrti (TV film)
2002 Pyramidy (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace