foto

Michael Einziger

  • nar. 21.6.1976 (42 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Weepah Way for Now
2014 Supremacy
2013 Vyhlídková trasa

Dokumentární

2011 Bůh ti žehnej Ozzy Osbourne

Hudební videoklipy

2014 David Guetta - Lovers On The Sun ft. Sam Martin (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace