foto

Ben Piazza

  • nar. 30.7.1933
    Little Rock, Arkansas, USA
  • zem. 7.9.1991 (58 let)
    Sherman Oaks, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Never Forget (TV film)
Předem vinni
1990 Rocky V
The Bakery
1988 Čistý a střízlivý
1987 Billionaire Boys Club (TV film)
1985 Jsem už dospělý (TV film)
Maska
1983 Grace Kelly (TV film)
Zima úzkosti (TV film)
1982 Waltz Across Texas
Zeď (TV film)
1981 Five of Me, The (TV film)
Matter of Life and Death, A (TV film)
1980 Bratři Bluesovi
Last Song, The (TV film)
Poslední den války (TV film)
The Murder That Wouldn't Die (TV film)
1979 Nightwing
1978 The Critical List (TV film)
When Every Day Was the Fourth of July (TV film)
1977 I Never Promised You a Rose Garden
Podivná spravedlnost (TV film)
1976 Špatné zprávy pro Medvědy
1975 Fear on Trial (TV film)
Judgment: The Court Martial of Lieutenant William Calley (TV film)
1974 Fer-de-Lance (TV film)
Judgement: The Court Martial of the Tiger of Malaya - General Yamashita (TV film)
1973 The Candy Snatchers
1972 Un homme est mort
1970 Řekni mi, že mě miluješ, Junie Moonová
1962 Za zavřenými dveřmi
1959 Dangerous Age, A
Strom na věšení

TV seriály

1989 Dragnet (TV seriál)
Generations (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Sněžení (S02E10)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Marblehead Manor (TV seriál)
Ohara (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
Scene of the Crime (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
The Mississippi (TV seriál)
Vichry války (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Nero Wolfe (TV seriál)
1980 The Chisholms (TV seriál)
Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Paris (TV seriál)
Salvage 1 (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Waverly Wonders, The (TV seriál)
1977 Forever Fernwood (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Kingston: Confidential (TV seriál)
Once an Eagle (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Griff (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1951 Love of Life (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace