foto

Margit Földessy

  • nar. 25.4.1946 (73 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 En passant
2006 Mansfeld - z vyššího hlediska
2003 Barva štěstí
2000 Naše láska
1997 Retúr
1989 Iskolakerülők
Vadon
1987 Isten veletek, barátaim
Valčík na banánové slupce
1985 Városbújócska
1983 Šťastný Daniel
1982 Glória (TV film)
1981 Boldogtalan kalap
1980 Haladék
1979 Az örök Don Juan (TV film)
1978 A Zebegényiek (TV film)
1977 Földünk és vidéke (TV film)
1976 Oszlopos Simeon
1975 Holnap lesz fácán
1972 Három affér (TV film)
1960 Červený inkoust
1953 Dobrý příklad

TV seriály

2002 Na végre, itt a nyár! (TV seriál)
1987 Vodouch a jeho kamarádi (TV seriál)
Felhő a tó felett (S03E05)
1982 Vodouch a jeho kamarádi (TV seriál)
Te mit sportolsz? (S02E11)
1978 Podivuhodné prázdniny rodiny Smolíkovy (TV seriál)
Konečně doma! (E13)
Falešní přátelé (E12)
Černé zlato (E11)
další epizody (13)
1975 A feladat (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Odpověď (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 2 (E02)
1972 Podivuhodná dobrodružství Vladimíra Smolíka (TV seriál)
Na hlavu postavená planeta (E13)
Planeta vodních duchů (E12)
Planeta splněných přání (E11)
další epizody (11)
1971 Rózsa Sándor (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 7 (E07)
1969 Odkaz budoucnosti aneb Podivuhodná dobrodružství rodiny Smolíkovy (TV seriál)
Superdům (E13)
Alfabeat (E12)
Neviditelní (E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace