foto

Eileen Ryan

  • nar. 15.10.1927 (91 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Spoluautor
2010 Venus & Vegas
2009 Cesta do pekel
Mother and Child
2006 Všichni královi muži
2005 Krvavá hostina
Zodiac Killer
2004 Zabiji Nixona
2002 Pavoučí teror
2001 Jmenuji se Sam
Přísaha
1999 Kdekoli, jen ne tady
Magnolia
1995 Křižovatka smrti
1993 Benny a Joon
It's Nothing Personal (TV film)
1991 Vyvrhel
1989 Rodičovství
Zimní lidé
1988 Verdikt
1986 Tváří v tvář smrti
1957 Tři v jednom - Náklad dřeva

TV seriály

2014 Život je boj (TV seriál)
No Such Thing as Idealized Genitalia (S02E01)
Chirurgové (TV seriál)
Záhada hlavolamu (S11E02)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
Bitch (E03)
Private Practice (TV seriál)
Something Old, Something New (S04E20)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
2003 The Brotherhood of Poland, New Hampshire (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kde končí zákon (S01E14)
1999 Providence (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Vysněný život (S02E11)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Pravdivé lži (S02E12)
1993 Policie New York (TV seriál)
1989 Christine Cromwell (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
A World of Difference (S01E23)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Deadline (TV seriál)
One Step Beyond (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1957 Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace