foto

Stephanie Stumph

  • nar. 7.7.1984 (35 let)
    Drážďany, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Alfons Třasořitka
Inga Lindström: Klang der Sehnsucht (TV film)
2016 A Dangerous Fortune (TV film)
2014 Dora Heldt: Herzlichen Glückwunsch, Sie haben gewonnen! (TV film)
2013 Barbara Wood: Princezna se smaragdem (TV film)
2012 Polizeiruf 110 - Bullenklatschen (TV film)
Věž (TV film)
2011 Katie Fforde: Harrietin sen (TV film)
2010 Valerie
2009 30 Tage Angst (TV film)
Baby frei Haus (TV film)
2006 Hledači mušlí (TV film)
2004 Der Job seines Lebens 2 - Wieder im Amt (TV film)
2003 Der Job seines Lebens (TV film)
2002 Proti své vůli (TV film)

TV seriály

2014 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Mordfall Maria (E50)
Der König ist tot (E49)
2013 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Tödliche Bescherung (E48)
Blutsbrüder (E47)
Gefährliches Spiel (E46)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Smrtící léčba (S01E13)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Alte Freunde (E45)
In dieser Nacht (E44)
Begleiterinnen (E43)
2011 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Querschläger (E42)
Der Stolz der Familie (E41)
Kassensturz (E40)
2010 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Verräter (E39)
Gegen den Strom (E38)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
In den Nebel (E37)
Sonnenwende (E36)
Im toten Winkel (E35)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Auf dünnem Eis (E34)
Dritte Liebe (E33)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Linke Gerade (S05E02)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Bittere Wahrheiten (E32)
Schmutzige Geschäfte (E31)
2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Glaubenskrieger (S06E17)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Verhängnisvolle Freundschaft (E30)
Schwarze Tulpen (E29)
2005 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Harte Kerle (E28)
Nina (E27)
2004 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Tödliches Schweigen (E26)
2003 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Yesterday (E25)
Opfer im Zwielicht (E24)
Auf Liebe und Tod (E23)
další epizody (4)
2002 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Das vierte Gebot (E21)
2001 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Unschuldsengel (E20)
Havanna Dream (E19)
2000 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Blattschuss (E18)
Tod des Models (E17)
Baby-Deal (E16)
1999 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Kein Tod ist wie der andere (E15)
Die Seherin (E14)
1998 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und der Tote an Loch Neun (E13)
Stubbe und das fremde Mädchen (E12)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und Elli (E11)
Stubbe und die Killer (E10)
Stubbe und der Geisterpolizist (E09)
další epizody (4)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und das Kind (E07)
Stubbe und die andere Frau (E06)
Stubbe und der Pferdestecher (E05)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbes Hunderttausend (E04)
Stubbes Urlaub (E03)
Stubbe sieht rot (E02)
další epizody (4)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Die versteckte Kamera 2018 - Prominent reingelegt! (TV pořad)
2017 Die Helene Fischer-Show (TV pořad)
2016 Die Superpauker (TV pořad)
Unsere größten Hits (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 Kaum zu glauben! (TV pořad)
MDR um 4 (TV pořad)
2013 Das ist Spitze! (TV pořad)
2011 Dalli Dalli (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky