foto

Gitta Schweighöfer

  • nar. 1954
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Rico, Oskar a ukradený kámen
Rosamunde Pilcher – Ein Doktor & drei Frauen (TV film)
2015 Chůvák
Nesmělý svůdník
2014 Be My Baby (TV film)
Polizeiruf 110 - Familiensache (TV film)
2013 Schlussmacher
Unter anderen Umständen - Der Mörder unter uns (TV film)
2012 Der Fall Jakob von Metzler (TV film)
Die Mongolettes - Wir wollen rocken! (TV film)
Im Brautkleid meiner Schwester (TV film)
Rosa Roth - Trauma (TV film)
2011 Cizí holka (TV film)
Rosa Roth - Bin ich tot? (TV film)
What a Man
2010 Byl to jeden z nás (TV film)
Elf Onkel
Král zlodějů (TV film)
Mein Song für Dich (TV film)
Rosa Roth - Das Angebot des Tages (TV film)
Rosa Roth - Notwehr (TV film)
Vždy připraven!
2009 Jen na lásce záleží (TV film)
Rosa Roth - Das Mädchen aus Sumy (TV film)
Sexy milenec (TV film)
Sopka (TV film)
66/67 - Fairplay war gestern
2008 Čtyři do páru (TV film)
Dýchání pod vodou (TV film)
Gott schützt die Liebenden (TV film)
Grenze
Meine fremde Tochter (TV film)
Místo činu - Trest smrti (TV film)
Rudý baron
2006 Die Täuschung (TV film)
Schröderův báječný svět
Tatort - Das ewig Böse (TV film)
Životy těch druhých
2005 Liebes Spiel
2004 Baal (TV film)
Jena Paradies
Otec Braun - Začarovaný případ (TV film)

TV seriály

2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
2015 SCHULD nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Ausgleich (S01E03)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Vraždy na severu (TV seriál)
2010 Jezero Weissensee (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2007 Kinder, Kinder (TV seriál)
2030 - Aufstand der Alten (TV seriál)
2006 Kriminalista (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Otec Braun (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace