foto

Gitta Schweighöfer

  • nar. 1954

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Berlin, Berlin - Der Film
2019 Brecht (TV film)
Die Eifelpraxis – Körper und Geist (TV film)
Ein Wochenende im August (TV film)
2018 Doppelzimmer für drei (TV film)
Entdecke die Mandy in Dir (TV film)
Keiner schiebt uns weg (TV film)
Pygmalion
2017 Rübezahls Schatz (TV film)
2016 Rico a Oskar, ukradený kámen
Rosamunde Pilcher: Muž s velkým srdcem (TV film)
2015 Chůvák
Nesmělý svůdník
Vítejte v Řecku, pane inspektore
2014 Be My Baby (TV film)
Otcem na poslední chvíli
Polizeiruf 110 - Familiensache (TV film)
2013 Schlussmacher
2012 Der Fall Jakob von Metzler (TV film)
Die Mongolettes - Wir wollen rocken! (TV film)
Im Brautkleid meiner Schwester (TV film)
Rosa Roth - Trauma (TV film)
2011 Cizí holka (TV film)
Rosa Roth - Bin ich tot? (TV film)
What a Man
2010 Byl to jeden z nás (TV film)
Elf Onkel
Král zlodějů (TV film)
Mein Song für Dich (TV film)
Rosa Roth - Das Angebot des Tages (TV film)
Rosa Roth - Notwehr (TV film)
Vždy připraven!
2009 66/67 - Fairplay war gestern
Jen na lásce záleží (TV film)
Rosa Roth - Das Mädchen aus Sumy (TV film)
Sexy milenec (TV film)
Sopka (TV film)
2008 Dýchání pod vodou (TV film)
Gott schützt die Liebenden (TV film)
Grenze
Meine fremde Tochter (TV film)
Místo činu - Trest smrti (TV film)
Rudý baron
Čtyři do páru (TV film)
2006 Schröderův báječný svět
Tatort - Das ewig Böse (TV film)
Životy těch druhých
2005 Liebes Spiel
2004 Baal
Jena Paradies

TV seriály

2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Einsam (S15E19)
2017 You Are Wanted (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Das Geständnis (S14E14)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der kleine Zeuge (S17E05)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Jetzt oder nie (S20E26)
2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
2015 Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Ausgleich (S01E03)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Die Tote in der Dusche (S06E22)
2014 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Constanzes Geheimnis (S02E06)
2013 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Der Mörder unter uns (E08)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Der Würstchenmörder (S01E08)
Vraždy na severu (TV seriál)
Špaček, datel, kos a smrt (S01E12)
2011 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Wasenmord (S02E20)
2010 Jezero Weissensee (TV seriál)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Rein-Raus-Boxer (S09E02)
2007 2030 - Aufstand der Alten (TV seriál)
Kinder, Kinder (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Umlčená (S01E06)
SOKO Wismar (TV seriál)
Tod einer Nachbarin (S05E10)
2006 Stolberg (TV seriál)
Charlotte Link (TV seriál)
Die Täuschung (E08)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Zwischen den Fronten (S09E33)
2004 Otec Braun (TV seriál)
Začarovaný případ (E03)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky