foto

Jim Goddard

  • nar. 2.2.1936
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 17.6.2013 (77 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1997 House of Angelo, The
1996 Potrhlý profesor (TV film)
Secret House of Death, The (TV film)
1995 Simisola (TV film)
1994 Rudý orel (TV film)
1992 Prach a krev (TV film)
1989 Free Frenchman, The
1988 Míle za čtyři (TV film)
1987 Impossible Spy, The (TV film)
Metamorphosis (TV film)
1986 Šanghajské překvapení
1985 Hitlerova SS: Portrét zla (TV film)
Parker
1980 A Tale of Two Cities (TV film)
Black Stuff, The (TV film)

TV seriály

1999 Holby City (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1994 Space Precinct (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Laura, tulení mládě (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Kennedy (TV seriál)
Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1982 Life and Adventures of Nicholas Nickleby, The (TV seriál)
1981 Smuggler (TV seriál)
1980 Fox (TV seriál)
1978 Hazell (TV seriál)
Out (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 Raffles (TV seriál)
Target (TV seriál)
1976 Plays for Britain (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Intimate Strangers (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Guardians (TV seriál)
1970 Man at the Top (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace