foto

Ajame Góriki

  • nar. 27.8.1992 (28 let)
    Prefektura Kanagawa, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gosa (TV film)
2016 Jungle Fever (TV film)
2015 Kurotokage (TV film)
Taiši kakka no rjórinin (TV film)
2014 Kurošicudži
L-DK
2013 Gaččaman
Kiyosu kaigi
2011 Quartet!
2010 Gekijo-ban: Kaidan Resutoran
Oniichan no hanabi
2009 Samajoizakura (TV film)

TV seriály

2019 Dakaretai 12-nin no onnatači (TV seriál)
Geinó kiša no onna (E12)
2017 Džošú seben (TV seriál)
Rental no Koi (TV seriál)
2016 Doctor Car (TV seriál)
Gu.Ra.Me! Sóri no rjóriban (TV seriál)
Kaseifu no Mitazono (TV seriál)
Soshitsu no Girei (TV seriál)
2015 Kuroi gašú: kusa (TV seriál)
Tenši to akuma (TV seriál)
2014 Asunaro san san nana bjóši (TV seriál)
Wataši no kirai na tantei (TV seriál)
2013 Biblia košodó no džiken tečó (TV seriál)
Jae no sakura (TV seriál)
Kurokóči (TV seriál)
2012 Beginners! (TV seriál)
Irodori himura (TV seriál)
Mirai Nikki (TV seriál)
Teen Court ~10-dai no Saiban~ (TV seriál)
W no higeki (TV seriál)
2011 Asukó máči! (TV seriál)
IS: Otoko demo onna demo nai sei (TV seriál)
Taisecu na koto wa subete kimi ga ošietekureta (TV seriál)
Watashi ga Ren'ai Dekinai Riyū (TV seriál)
2008 Love Letter (TV seriál)
2007 ChocoMimi (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)