foto

Lisa Eichhorn

  • nar. 4.2.1952 (69 let)
    Glens Falls, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Offensive
Zpovědi
2015 Nic mě nezastaví
2013 Lásky čas
2012 Things I Don't Understand
2006 Cracker (TV film)
2005 Kenneth Tynan: In Praise of Hardcore (TV film)
2000 Boys and Girls
Things Left Unsaid
1999 Talentovaný pan Ripley
1998 Diana: Hold princezně, která patřila všem (TV film)
Jidášův polibek
My Neighbor's Daughter (TV film)
Sbohem, lásko!
1996 Prezidentův syn
Sticks and Stones
1995 Moderní námluvy
1993 King of the Hill
Záhadné zmizení
1992 Devlin (TV film)
1990 Grim Prairie Tales: Hit the Trail... to Terror
Měsíc 44
Nocturne
Pride and Extreme Prejudice (TV film)
1989 Quattro piccole donne (TV film)
1986 Slepá justice (TV film)
Vražda o třech dějstvích (TV film)
Zajati v pekle
1984 Divoká růže
1983 Weather in the Streets, The (TV film)
1982 East Lynne (TV film)
Zeď (TV film)
1981 Cutterova cesta
1980 Why Would I Lie?
1979 Amíci
Evropané

TV seriály

2013 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
2007 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zvíře v nás (S10E02)
2005 Jericho (TV seriál)
2003 Zákon a pořádek (TV seriál)
Suicide Box (S13E16)
2002 MI5 (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Bystrý hoch (S02E02)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Propletenec (S03E05)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Breast and the Brightest (S05E04)
Zákon a pořádek (TV seriál)
Scrambled (S09E06)
1997 Advokáti (TV seriál)
Sex, Lies and Monkeys (S02E06)
First Degree (S02E05)
C-16: FBI (TV seriál)
1995 To je vražda, napsala (TV seriál)
Neochotný svědek (S12E11)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Zákon a pořádek (TV seriál)
Nurture (S04E20)
1993 Tribeca (TV seriál)
1992 Zákon a pořádek (TV seriál)
Point of View (S03E09)
1991 A Woman Named Jackie (TV seriál)
1990 Swamp Thing (TV seriál)
1989 Saracen (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Miami Vice (TV seriál)
French Twist (S02E17)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1983 Feel the Heat (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Rigas sargi

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky