foto

Rafael Pettersson

  • nar. 22.12.1976 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tack för att du väntar
2019 Vidíš měsíc, Danieli
2017 All Inclusive
2016 Bieffekterna
2015 Arne Dahl: En midsommarnattsdröm (TV film)
Pozdravy ze severu
Sensoria
2013 Best Man
2009 Zářící hvězdy
2006 Sista dagen
2005 Fyra veckor i juni

TV seriály

2020 Partisan (TV seriál)
Ashes to Ashes, Dust to Dust (E05)
Missing People (E04)
Jaune du Doubs (E03)
další epizody (5)
2018 Most (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
další epizody (7)
2016 Syrror (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
2015 Most (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (10)
2013 Most (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
Most (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2009 Wallander (TV seriál)
Kuriren (S02E03)
2007 Höök (TV seriál)
2005 Lasermannen (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Wallander (TV seriál)
Innan frosten (S01E01)
2002 Den 5:e kvinnan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky