foto

Jake Weary

  • nar. 14.2.1990 (30 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 To Kapitola 2
2018 Finding Steve McQueen
2017 Smartass
Tomato Red
2016 Kingova pomsta
2015 A Deadly Adoption (TV film)
Here Now
2014 Neutečeš
Zombeavers
2013 Útěk z polygamie (TV film)
2012 Camp Fred
2011 Fred 2: Night of the Living Fred (TV film)
2010 Fred: The Movie (TV film)
Nebesa smrti
2008 Atentát na střední
2005 Testing Bob (TV film)

TV seriály

2019 Animal Kingdom (TV seriál)
Know Thy Enemy (S04E07)
Into the Black (S04E06)
Reap (S04E05)
další epizody (7)
2018 Animal Kingdom (TV seriál)
The Hyenas (S03E13)
Homecoming (S03E12)
Jackpot (S03E11)
další epizody (13)
2017 Animal Kingdom (TV seriál)
Betrayal (S02E13)
You Will Be Gutted (S02E12)
The Leopard (S02E11)
další epizody (13)
2016 Animal Kingdom (TV seriál)
What Have You Done (S01E10)
Judas Kiss (S01E09)
Man In (S01E08)
další epizody (10)
2015 Prolhané krásky (TV seriál)
Bloody Hell (S05E21)
Out Damned Spot (S05E19)
2014 Stalker (TV seriál)
The Haunting (E05)
Chicago Fire (TV seriál)
Keep Your Mouth Shut (S02E15)
Virgin Skin (S02E14)
Tonight's the Night (S02E13)
Prolhané krásky (TV seriál) - herec, a.z.
No One Here Can Love or Understand Me (S05E11) - a.z.
A Dark Ali (S05E10)
March of Crimes (S05E09)
2012 Fred: The Show (TV seriál)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
Where We Lie (E06)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nad ránem: 1. část (S05E06)
2004 Listen Up (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hlava (S05E25)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky