foto

Jacques Morel

  • nar. 29.5.1922
    Paříž, Francie
  • zem. 9.4.2008 (85 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Mort d'un piéton (TV film)
1981 Bons bourgeois, Les (TV film)
1980 Cabrioles (TV film)
1979 Belle vie, La (TV film)
1978 Balada o bratrech Daltonových
Láska s otazníkem
Ça fait tilt
1976 12 úkolů pro Asterixe
Comédien, Le (TV film)
1968 Asterix a Kleopatra
1967 Asterix a Galové
Deux romains en Gaule (TV film)
1966 Edmée (TV film)
Plainte contre X (TV film)
1965 Diamantový biliár
Les mordus de Paris
Pleins feux sur Stanislas
1964 Corde au cou, La
Gentleman z Cocody
1962 Caméra explore le temps: L'affaire du collier de la reine, La (TV film)
Rencontres
1961 Imprevisto, L'
1960 Vosí hnízdo
1959 Drôles de phénomènes
Případ komisaře Maigreta
1958 La Vie à deux
Madame et son auto
Sacrée jeunesse
Un certain Monsieur Jo
1957 Le Septième commandement
Suspects, Les
1956 Elena a muži
Folies-Bergère
Marie-Antoinette reine de France
Si Paris nous était conté
1955 Môme Pigalle, La
Velké manévry
1954 Après vous, duchesse
Escalier de service
Les Hommes ne pensent qu'à ça
Si Versailles m'était conté
1953 Amours finissent à l'aube, Les
Mandat d'amener
Rue de l'estrapade
Un trésor de femme
Une fille dans le soleil
Une nuit à Megève
1952 Všichni jsme vrahové
1951 Au fil des ondes
Dindon, Le
La poison
Topaze
Victor
1950 Homme de joie, L'
La Dame de chez Maxim
Voyage à trois
1949 Au p'tit zouave
Entre onze heures et minuit
1948 Toute la famille était la
1945 Sám v noci
1944 Na rohu vás čeká dobrodružství

TV seriály

1987 Studio follies (TV seriál)
1985 Châteauvallon (TV seriál)
1980 Dossiers éclatés, Les (TV seriál)
Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1978 Jan Kryštof (TV seriál)
Preuves à l'appui (TV seriál)
1973 Duchesse d'Avila, La (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

1983 Plaisir du théâtre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace