foto

Gennadij Gladkov

  • nar. 18.2.1935 (85 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Mědnyj vsadnik Rossii
2016 Uroki vyživanija
2014 Tajemství čtyř princezen
2001 Bremenskije muzykanty
2000 Novyje Bremenskije
1998 Na bojkom mestě
1996 Don Kichot vozvratščajetsja
1994 Ochota
1993 Zavtrak s vidom na Elbrus
1992 Taněc ďavola
Tarťuf (TV film)
1991 Rasstanemsya, poka khoroshie
1989 Don Sezar de Bazan (TV film)
Dve strely. Detektiv kamennogo věka
Kňaz Udača Andrejevič
1988 Zabít draka
1987 Muž z bulváru Kapucínů
Zabavy molodych
1985 Až naprší a uschne...
Gum-gam
1984 Formula ljubvi (TV film)
Velmi důležitá osoba
1983 Ně choču byť vzroslym
1982 Chraňte muže!
Dom, kotoryj postrojil Svift (TV film)
1981 Вакансия
1980 Blagočestivaja Marta (TV film)
Dulsiněja Tobosskaja (TV film)
Tajemný stařec
1979 Svatovstvo gusara (TV film)
Žil-byl nastrojščik... (TV film)
1978 Metamorfoza (TV film)
Obyčejný zázrak (TV film)
Ograblenie po...
Poka bezumstvujet mečta
Sobaka na seně (TV film)
1977 Poslední lístek
1976 Goluboy shchenok
Pojezd pamjati
Ty mně, já tobě
1975 Dobrodružství Máši a Víti
Ozvěny
1973 Běsstrašnyj ataman
1972 Podařená kvítka
Tečka, tečka, čárka
Vklyuchite severnoe siyanie
1971 Po sledam bremenskich muzykantov
Propaža svidětělja
1970 Karlson vernulsja
Siňaja ptica
Šag s kryši
1969 Bremenskije muzykanty
1968 Malyš i Karlson

TV seriály

1992 Šekspir: Velikije komedii i tragedii (TV seriál)
1979 38 popugajev (TV seriál)
Zavtra budět zavtra (E08)
Zarjadka dlja chvosta (E07)
1978 38 popugajev (TV seriál)
A vdrug polučitsja? (E05)
1976 38 popugajev (TV seriál)
38 popugajev (E01)
1975 Ljudi i manekeny (TV seriál)
1974 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Vosmoj vypusk (E08)
1970 Kak lvenok i cherepakha peli pesnyu (TV seriál)

Herecká filmografie