foto

André Versini

  • nar. 23.11.1923
    Saint-Mandé, Francie
  • zem. 8.12.1966 (43 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1975 Intrépide, L'
1964 Agent spécial à Venise
1963 Inconnue de Hong Kong, L' - původní scénář
1962 Horace 62
Nůž v ráně
1957 Neznámý v pozadí

TV seriály

1967 Malican père et fils (TV seriál)
Rue barrée (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace