foto

Anna Chlumsky

  • nar. 3.12.1980 (38 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Anna Chlumsky je americká herečka žijící v New Yorku, ale její kořeny sahají daleko do Evropy, kde její předci kočovali s cirkusem. Narodila se 3. Prosince 1980 v Chicagu a svou kariéru začala v deseti letech jako modelka. Později působila v reklamách, až se konečně uplatnila ve filmu STRÝČEK BUCK malou rolí školačky. Její matka je manažerka, otec hraje na saxofon a vlastní restauraci ve Wisconsinu. Maturovala na Luteránské církevní škole a v roce 2002 Anna dokončila University of Chicago - má titul z mezinárodních studií. Známá je její náklonnost k Elijahu Woodovi.

HYNATA

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hala
2015 Konec šňůry
Sam
2013 Bert and Arnie's Guide to Friendship
2011 The Pill
Tři týdny, tři děti (TV film)
2010 The Quinn-tuplets (TV film)
2009 House Rules (TV film)
Kluci z kalendáře (TV film)
Pan Dokonalý
Politické kruhy
2008 Eavesdrop
2007 Blood Car
2005 Wait
1997 Boj za spravedlnost (TV film)
Zázračný háj (TV film)
1995 Gold Diggers: The Secret of Bear Mountain
1994 Koupím matku. Zn.: Za babku
Moje druhá láska
1991 Moje první láska
1989 Strýček Buck

TV seriály

2019 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Epizoda 10 (S07E10)
Epizoda 9 (S07E09)
Epizoda 8 (S07E08)
další epizody (10)
2017 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Who Needs a Guy (S04E07)
A Connection Is Made (S04E06)
Nowhere Man (S04E05)
další epizody (4)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Groundbreaking (S06E10)
A Woman First (S06E09)
Judge (S06E08)
další epizody (10)
2016 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Inaugurace (S05E10)
Líbat sestru (S05E09)
Camp David (S05E08)
další epizody (10)
2015 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Volební noc (S04E10)
Svědectví (S04E09)
Hlasování (S04E08)
další epizody (10)
2014 Hannibal (TV seriál)
Yakimono (S02E07)
Futamono (S02E06)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
New Hampshire (S03E10)
Bednička (S03E09)
Debata (S03E08)
další epizody (10)
2013 Hannibal (TV seriál)
Sorbet (S01E07)
Entrée (S01E06)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
D.C. (S02E10)
Běh (S02E09)
První reakce (S02E08)
další epizody (10)
2012 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Slzy (S01E08)
Úplné zviditelnění (S01E07)
Baseball (S01E06)
další epizody (8)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Twenty-Five Acts (S14E03)
2011 Ve službách FBI (TV seriál)
Odpočítávání (S03E10)
Šifrovaná závěť (S03E02)
2010 V utajení (TV seriál)
I Can't Quit You Baby (S01E10)
2007 Eight Days a Week (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Irští rváči (S01E17)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

TV pořady

2017 69. Emmy Awards (TV pořad)
2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
The 69th Annual Tony Awards (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace