foto

Dennis Kelly

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 World War Z 2
2016 The Circuit (TV film)
2014 Černé moře
2013 Pulling (TV film)
2009 Pulling (TV film)

TV seriály

2014 Utopia (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2013 Utopia (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2009 MI5 (TV seriál)
Epizoda 6 (S08E06)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2014 Utopia (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2013 Utopia (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)

Herecká filmografie

TV seriály

1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Castoff (S08E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace