foto

Alessandro Cicognini

  • nar. 15.1.1906
    Pescara, Abruzzo, Itálie
  • zem. 9.11.1995 (89 let)
    Řím, Lazio, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1965 Il Compagno Don Camillo
1962 Pigeon That Took Rome, The
1961 Don Camillo monsignore ma non troppo
Poslední soud
1960 A Breath of Scandal
It Started in Naples
1958 Anna di Brooklyn
Pan, amor y Andalucía
The Black Orchid
È arrivata la parigina
1957 Otcové a synové
Prázdniny na Ischi!
1956 Banda poctivců
Finestra sul Luna Park, La
Loser Takes All
Manžel dvou žen
Střecha
Tempo di villeggiatura
Totò, Peppino a psanci
Štěstí být ženou
1955 Chléb, láska a .....
Don Camillo e l'onorevole Peppone
Jsme muži nebo desátníci?
Letní opojení
Ultimi cinque minuti, Gli
1954 Chléb, láska a žárlivost
Eternal Feminas
Graziella
L'Arte di arrangiarsi
Maestro di Don Giovanni, Il
Ulisse
Zlato Neapole
Škoda, žes taková potvora
1953 Chléb, láska a fantasie
Eroi della domenica, Gli
Hlavní nádraží
Návrat dona Camilla
Siamo donne
1952 Altri tempi - Zibaldone n. 1
Dobrý den, slone!
Fiammata, La
Malý svět dona Camilla
Moglie per una notte
Segreto delle tre punte, Il
Umberto D.
Wanda la peccatrice
Za dva groše naděje
Znepokojující maso
1951 Cameriera bella presenza offresi...
I sette nani alla riscossa
La strada finisce sul fiume
Zázrak v Miláně
1950 Domani è troppo tardi
Ladro di Venezia, Il
Paolo e Francesca
Prima comunione
1949 Conte Ugolino, Il
Fiamma che non si spegne
Grido della terra, Il
Ho sognato il paradiso
Rondini in volo
Sparviero del Nilo, Lo
Vento d'Africa
Vogliamoci bene
1948 Il cavaliere misterioso
Miserabili, I
Zloději kol
1947 Cavaliere del sogno, Il
Le avventure di Pinocchio
Ultimo amore
1946 Cronaca nera
Děti ulice
Sconosciuto di San Marino, Lo
1945 Nessuno torna indietro
Resa di Titì, La
1944 Due lettere anonime
1943 Il nostro prossimo
Její cesta
La statua vivente
Tristi amori
1942 La maestrina
Quarta pagina
Čtyři kroky v oblacích
1941 Giuliano de' Medici
La Corona di ferro
Primo amore
Směj se paňáco
1940 Centomila dollari
Don Pasquale
Due madri, Le
Salome
Senza cielo
Valčík jedné noci
Útěk z Andělského hradu
1939 Cavalleria rusticana
Il documento
Poplach v obchodním domě
Retroscena
Tajemná maska
Tři dny štěstí
Una moglie in pericolo
1938 Napoli che non muore
Napoli d'altri tempi
Souboj národů
Zamilovaný dobrodruh
Černý korzár
1937 Due misantropi, I
1936 Due sergenti, I

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace