foto

Carlo Montuori

  • nar. 3.8.1885
    Casacalenda, Molise, Itálie
  • zem. 4.3.1968 (82 let)
    Řím, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1961 Incensurati, Gli
1960 Il terrore della maschera rossa
1959 Ragazzi del Juke-Box
1957 Liane, die weiße Sklavin
Muž v krátkých kalhotách
1956 Střecha
1955 Il Segno di Venere
Ragazza di Via Veneto
Ultimi cinque minuti, Gli
1954 Americano a Roma, Un
Chléb, láska a žárlivost
Via Padova 46
Zlato Neapole
1953 Canzone appassionata
Prima di sera
Saluti e baci
Uomini, che mascalzoni!, Gli
1952 Altri tempi - Zibaldone n. 1
Fiammata, La
Il tenente Giorgio
La nemica
Sogno di Zorro, Il
Wanda la peccatrice
1951 La città si difende
Mamma mia, che impressione!
Rome-Paris-Rome
1950 Capitano nero, Il
Cuori senza frontiere
Portatrice di pane, La
È più facile che un cammello...
1949 Catene
Children of Chance
Falco rosso, Il
Sposa non puo attendere, La
Zvonění na poplach
1948 Těžká léta
Zloději kol
1947 Amanti senza amore
Corriere del re, Il
Cuore
Gioventù perduta
Passatore, Il
Žít v míru
1946 Albergo Luna, camera 34
Můj syn profesor
Partenza ore 7
Primula bianca, La
Pronto chi parla?
Umanità
1945 Il sole di Montecassino
1944 Circo equestre Za-bum
1943 Addio, amore!
Enrico IV
Non sono superstizioso... ma!
Tutta la vita in ventiquattr'ore
1942 Anime in tumulto
Gente dell'aria
La bella addormentata
La contessa Castiglione
La fabbrica dell'imprevisto
Morte civile, La
Sancta Maria
Sissignora
Via delle cinque lune
1941 Amore canta, L'
Due tigri, Le
Piccolo mondo antico
Pirati della Malesia, I
1940 Addio, giovinezza!
Don Pasquale
L'uomo del romanzo
Salome
Tutto per la donna
Yó soy mi rival
1939 Bionda sotto chiave
Eravamo sette vedove
Frenesia
Trappola d'amore
1938 Amor mio non muore..., L'
Fuochi d'artificio
L'allegro cantante
L'ha fatto una signora
Nonna Felicita
Orgoglio
Per uomini soli
Soňa: Román ruské velkokněžny
Zkouška věrnosti
1937 Il feroce Saladino
Pensaci Giacomino
Černá kavalerie
1936 La danza delle lancette
Trenta secondi d'amore
1935 Amo te sola
Darò un milione
Freccia d'oro
1934 Frutto acerbo
Il signore desidera?
L'eredità dello zio buonanima
L'ultimo dei Bergerac
Luci sommerse
Seconda B
Stadio
Tempo massimo
1933 Il trattato scomparso
L'impiegata di papà
Le masque qui tombe
Non son gelosa
Un cattivo soggetto
Voce lontana, La
1932 La tavola dei poveri
O la borsa o la vita
1931 Když láska procitá
L'uomo dall'artiglio
La scala
Patatrac
Pranke, Die
Terra madre
1930 Nerone
1929 Miryam
Sole
1927 Addio giovinezza!
1926 L'ultimo lord
1921 La mirabile visione
Saracinesca
1915 Doppia ferita, La

TV seriály

2017 Amore pensaci tu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace