foto

Wolf Larson

  • nar. 22.12.1959 (58 let)
    Berlín, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Special Ops: Delta Force
2002 Shakedown
2001 Avalanche Alley (TV film)
Elita
2000 Tajní agenti Crash & Byrnes
1998 Twister se vrací (TV film)
1997 Hostile Force (TV film)
1996 Stopy vraha
1995 Bez milosti
1990 Blázen do tebe
1988 Picasso Trigger
1987 Velké kozy na Havaji

TV seriály

1999 Code Name: Eternity (TV seriál)
Horká stopa L.A. (TV seriál)
Vengeance (S02E22)
Armageddon (S02E21)
Legacy of a Buffalo Soldier (S02E20)
další epizody (48)
1991 Tarzan (TV seriál)

Dokumentární

1996 Tarzan: The Legacy of Edgar Rice Burroughs (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace