foto

Tobias Santelmann

  • nar. 8.8.1980 (40 let)
    Freiburg im Breisgau, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tobias je absolventem Národní divadelní akademie a s norským divadlem je spojen již od roku 2006. Na divadle, ale také ve filmu a televizi získal již řadu rolí. Objevil se např. v televizních seriálech Stikk (2011) a Hvaler (2008), nebo ve filmech Varg Veum – Skriften på Veggen (2010, r. Stefan Faldbakken) a Kon-tiki (2012, r. Joachim Rønning, Espen Sandberg).

Film Europe

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fun Factory
Jít krást koně
Kapitán Šavlozub a kouzelný diamant
The Love Europe Project
2018 Kongo
2016 Det som en gang var
2015 Bod zlomu
2014 Boj sněžného pluhu s mafií
Hercules
2013 Dohonit vítr
Jsem tvá
2012 Kon-Tiki
Útěk
2010 Detektiv Varg Veum: Nápis na zdi

TV seriály

2020 Atlantic Crossing (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Stormtid (E06)
další epizody (8)
Utmark (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2019 Exit (TV seriál)
Det var meg (S01E08)
Dagen derpå (S01E07)
Søte og rare gutter (S01E06)
další epizody (8)
2018 Poslední království (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
další epizody (4)
2017 Grenseland (TV seriál)
Hans Olavs hemmelighet (E08)
Josefs sjanse (E07)
Millas fremtid (E06)
další epizody (8)
Poslední království (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
další epizody (4)
2016 Marcella (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Bez poskvrny (TV seriál)
Morderen (S02E08)
Sviket (S02E07)
Jakten (S02E06)
další epizody (8)
2015 Bez poskvrny (TV seriál)
Zmařený život (S01E10)
Důkaz (S01E09)
Samé lži (S01E08)
další epizody (10)
Boj o těžkou vodu (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Poslední království (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (5)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Tradiční pohostinnost (S05E02)
2014 Očitý svědek (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2011 Stikk (TV seriál)
2008 Hvaler (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky