foto

Tobias Santelmann

  • nar. 8.8.1980 (37 let)
    Freiburg im Breisgau, Baden-Württemberg, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tobias je absolventem Národní divadelní akademie a s norským divadlem je spojen již od roku 2006. Na divadle, ale také ve filmu a televizi získal již řadu rolí. Objevil se např. v televizních seriálech Stikk (2011) a Hvaler (2008), nebo ve filmech Varg Veum – Skriften på Veggen (2010, r. Stefan Faldbakken) a Kon-tiki (2012, r. Joachim Rønning, Espen Sandberg).

Film Europe

Herecká filmografie

Filmy

2016 Det som en gang var
2015 Bod zlomu
2014 Boj sněžného pluhu s mafií
Hercules
2013 Dohonit vítr
Jsem tvá
2012 Kon-Tiki
Útěk
2010 Detektiv Varg Veum: Nápis na zdi

TV seriály

2017 The Last Kingdom (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
další epizody (4)
2016 Marcella (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
Bez poskvrny (TV seriál)
Morderen (S02E08)
Sviket (S02E07)
Jakten (S02E06)
další epizody (8)
2015 Bez poskvrny (TV seriál)
Sannheten (S01E10)
Løgnen (S01E09)
Flukten (S01E08)
další epizody (10)
Boj o těžkou vodu (TV seriál)
The Last Kingdom (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (5)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Tradiční pohostinnost (S05E02)
2014 Očitý svědek (TV seriál)
2011 Stikk (TV seriál)
2008 Hvaler (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace