foto

Per Hanefjord

  • nar. 21.11.1978 (42 let)
    Lycksele, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Utajené dítě
2009 Elkland
2008 Mellan 11 och 12 (TV film)
Mellan oss
2005 En god dag
2002 Barn leker ute

TV seriály

2020 Hamilton (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
2018 Rig 45 (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
2017 Black Widows (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (4)
2015 Ängelby (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Elkland
2005 En god dag
2002 Barn leker ute

TV seriály

2020 Hamilton (TV seriál)
Episode 10 (E10)

Střihačská filmografie

TV seriály

2017 Black Widows (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky