foto

Janusz Majewski

  • nar. 5.8.1931 (89 let)
    Lwów, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Černý Mercedes
2015 Excentrici
2010 Mała matura 1947
2005 Po sezonie
1998 Złoto dezerterów
1995 Ďábelské učení
1967 Czarna suknia (TV film)

Dokumentární

1962 Róza

Spisovatelská filmografie

Filmy

2019 Černý Mercedes - kniha

Scénografická filmografie

Filmy

2005 Po sezonie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky