foto

Jennifer Dale

  • nar. 16.1.1956 (65 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Very Corgi Christmas (TV film)
Homekilling Queen (TV film)
The Remnant
2018 Clara
Into Invisible Light
Robbery
2016 Valentine Ever After (TV film)
2015 A Wish Come True (TV film)
Svatba na obzoru (TV film)
The Dark Stranger
2014 Big Fat Stone, The
2010 GravyTrain
2009 Blueprint (TV film)
2008 Matter of Justice, A
2007 Vanessa
2006 Aladdin: The Magical Family Musical (TV film)
2005 Code Breakers (TV film)
Matchbook Morning
2002 Zločin srdce (TV film)
2000 Bag the Wolf
Live Through This (TV film)
Love Come Down
1999 Revenge of the Land (TV film)
The Life Before This
1998 Vraždící dům (TV film)
1997 Stopa masového vraha
1996 Agenti z podsvětí (TV film)
1994 Harlequin 4 - Nedozpívaná ukolébavka (TV film)
Whale Music
1993 Cadillac Girls
1991 Odhadce
Photographer's Wife, The
Podvod podvodů (TV film)
1989 Záhady Dicka Francise: Cena krve (TV film)
1988 Lonely Knights (TV film)
Martha, Ruth & Edie
Something About Love
1987 Carly v akci (TV film)
First Offender (TV film)
Hoover vs. the Kennedys: The Second Civil War (TV film)
Midnight Magic (TV film)
1986 Milostná dobrodružství aneb Manželské prázdniny
1985 Láska a podvody (TV film)
1984 Cap, The (TV film)
1983 Zlo neznámého původu
1981 Lístek do nebe
Vražda na přání
1980 Suzanne
1979 Stone Cold Dead

TV seriály

2020 Břemeno pravdy (TV seriál)
Wherever You Go (S03E02)
2017 Schitt's Creek (TV seriál)
Rooms by the Hour (S03E05)
Saving Hope (TV seriál)
All Our Yesterdays (S05E09)
Gutted (S05E07)
Doctor Robot (S05E06)
2016 Four in the Morning (TV seriál)
2014 Dívka odjinud (TV seriál)
Destiny's Child (S04E09)
2013 Kravaťáci (TV seriál)
Staré rány (S02E11)
2010 Vometáci (TV seriál)
2006 Rumours (TV seriál)
2005 Get Ed (TV seriál)
Harry a jeho dinosauří kamarádi (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
Last Night (S03E07)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a letadlo (S01E12)
Puppets Who Kill (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
2000 Live Through This (TV seriál)
1998 Mythic Warriors: Guardians of the Legend (TV seriál)
Power Play (TV seriál)
Silver Surfer: The Animated Series (TV seriál)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
1995 Taking the Falls (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
Letting Go (S01E23)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
Robocop (TV seriál)
TekWar (TV seriál)
1993 Family Passions (TV seriál)
Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Matrix (TV seriál)
1992 Secret Service (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
X-Men (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
Z jiného světa (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
In Opposition (TV seriál)
Městečko na hranici (TV seriál)
1988 Pásmo soumraku (TV seriál)
Our Selena Is Dying (S03E08)
1987 Diamonds (TV seriál)
Mount Royal (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
Campbellovi (TV seriál)
Hot Shots (TV seriál)
Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Banshee (S01E06)
Detektiv Marlowe (TV seriál)
Maléry jsou můj denní chleba (S02E05)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Empire, Inc. (TV seriál)
Horká noc (TV seriál)
1983 Stopař (TV seriál)
Vanderberg (TV seriál)
1981 Seeing Things (TV seriál)
1980 Bizarre (TV seriál)

Dokumentární

2007 Diamantová cesta (TV film)
Diamond Road (TV film) - vyp.

Host

TV pořady

1980 The Alan Thicke Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky