foto

Nick Mancuso

  • nar. 29.5.1948 (70 let)
    Mammola, Calabria, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hello Au Revoir
Performance, The
Road to the Lemon Grove
2017 Adam's Testament
Povratak
2016 Adventures of a Pizza Guy
Bloody Blacksmith
Caged Beauty
2015 Misfortune
2014 A Trip to the Island
Big Fat Stone, The
Mary Loss of Soul
2013 Hostage
Real Gangsters
Resurrection of Tony Gitone, The
Sunny and RayRay
2012 The Great Chameleon
Whiskey Business (TV film)
2011 The Last Gamble
Violent Blue
2010 Deadtime Stories: Volume 2
2009 Contract Killers
Death Warrior
Hrozba z temnot (TV film)
2008 Mr. Johnson
2007 Blind Eye
Vanessa
2006 Noc teroru (TV film)
Saurian (TV film)
Utajená minulost (TV film)
2005 Dnes zemřeš!
Dreaming on Christmas
2004 Messiah, The: Prophecy Fulfilled (TV film)
Odvážná holka (TV film)
Životy svatých (TV film)
2003 Hrozba z nebe (TV film)
Živel
2002 Tančírna Podzimní úplněk (TV film)
Time of Fear
2001 Avalanche Alley (TV film)
Harlequin 11 - Láska s podezřením (TV film)
Judgment
2000 Jack of Hearts
Tribulation
1999 Důkaz neviny
Odhalení
Secret Pact, The
Total Recall 2070 (TV film)
1998 Bastard
Kořist
Matter of Trust
Provocateur
Sealed with a Kiss (TV film)
Vzpoura v Bílém domě (TV film)
Zvláštní rasa (TV film)
1997 Invader, The
Laws of Deception
Proti mužům zákona
1996 Cizinky ve vlaku (TV film)
Marquis de Sade
Příběhy hrůzy (TV film)
Ve jménu spásy
Vows of Deception (TV film)
Vražedná přítažlivost
Young Connecticut Yankee in King Arthur's Court, A
1995 Mladý Ivanhoe (TV film)
Psychopat
Přepadení 2: Temné území
Vládce podsvětí
1994 Flinch
For the Love of Aaron (TV film)
1993 Vzkaz z Vietnamu (TV film)
1992 Přepadení v Pacifiku
Rychlý jako blesk
Striptérka (TV film)
1991 Fatal Exposure (TV film)
Lena's Holiday
Lies Before Kisses (TV film)
Milena
Úctyhodná žena (TV film)
1990 Burning Bridges (TV film)
Double Identity (TV film)
1989 Last Train Home (TV film)
1987 King of Love, The (TV film)
1986 Half a Lifetime (TV film)
1985 Ambasáda (TV film)
Death of an Angel
Night Magic
Stingray (TV film)
1984 Může za to noc
Před svatbou ne
V záři reflektorů
1983 Desperate Intruder (TV film)
Maria Chapdelaine
Tell Me That You Love Me
1982 Legenda o Daleké cestě (TV film)
Zlatý důl
1981 Lístek do nebe
1980 Death Ship
1979 Nightwing
Tajemný dům na Garibaldi Street (TV film)
1978 Dr. Scorpion (TV film)
1976 Sweeter Song, A
1975 Thousand Moons, A
1974 Red Emma (TV film)
Černé Vánoce

TV seriály

2010 Obscurus Lupa Presents (TV seriál) - a.z.
2008 ZOS: Zone of Separation (TV seriál)
2000 Call of the Wild (TV seriál)
1996 Krajní meze (TV seriál)
Vzkříšení člověka (S02E02)
1995 Rivière rouge (TV seriál)
1993 Divoké palmy (TV seriál)
Matrix (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
The Crowd (S01E03)
Stingray (TV seriál)
1983 Feel the Heat (TV seriál)
1980 Scruples (TV seriál)
1977 The Great Detective (TV seriál)

Dokumentární

2017 Above the Drowning Sea
2015 Bomb! Burning Fantasy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace