foto

Ági Margitai

  • nar. 12.7.1937
    Budapešť, Maďarsko
  • zem. 4.11.2014 (77 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Janika (divadelní záznam)
Ostrov nikoho
2010 Adrienna Pálová
2007 Der geköpfte Hahn
2005 Blondýn v maléru
2003 Rózsovy písně
2002 Škyt
1999 Egérút
Jakub lhář
1998 Pád
1997 Franciska vasárnapjai
Pašeráci
1996 Csajok
1995 Alfred
Vacances de l'inspecteur Lester, Les (TV film)
1994 Doktor Mesmer
1993 Anna filmje
1992 Nem válok el! (TV film)
1990 Dcera temnot (TV film)
Max a Helena (TV film)
1989 Csalással nem! (TV film)
1988 Hanna's War
1987 A nagy varázslat (TV film)
Deník pro mé lásky
Doktor Minorka Vidor nagy napja
1984 Vereség (TV film)
1983 Elveszett illúziók
Visszaesök
Šťastný Daniel
1982 Srdeční problémy
1981 Ripacsok
1980 Circus Maximus
Haladék
Tullivapaa avioliitto
1979 A kedves szomszéd
Zbav nás od zlého
1978 Végkiárusitás (TV film)
1976 Lincoln Ábrahám álmai (TV film)
1975 A tanévzáró
1974 A makrancos hölgy (divadelní záznam)
Egy kis hely a nap alatt
Vteřiny úzkosti
1973 Hasičská ulice 25
Szeptember végén (TV film)
1971 Drahá Šáriko
1970 Ráktérítő (TV film)
Sose fagyunk meg (TV film)
1969 Sziget a szárazföldön
1968 Fiúk a térröl
1967 Ahoj, Věro!
1966 Nem szoktam hazudni
Viharban (TV film)
1961 Az ígéret földje
1959 Játék a szerelemmel
1958 Aranybalta
Dáždnik svätého Petra
1957 Dani
Külvárosi legenda

TV seriály

2008 Presszó (TV seriál)
Búcsúbuli (E12)
Nemzedéki problémák (E10)
A szeretet ünnepe (E08)
další epizody (7)
1993 Rizikó (TV seriál)
1985 Gyalogbéka (TV seriál)
Kísértetek éjfélkor (E10)
Tornacsuka a sárban (E09)
Közbeszólnak az elemek (E08)
další epizody (7)
1984 Szálka, hal nélkül (TV seriál)
Palacsinta meztelenül (E03)
1980 Mekk Elek az ezermester (TV seriál)
1973 Pocok, az ördögmotoros (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky