foto

Davey Johnson

  • nar. 8.12.1978 (40 let)
    Grand Island, Nebraska, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Wyrm
2017 Break Down
Falling
Wyrm
2015 Southbound
2013 Cub, The

TV seriály

2019 Euforie (TV seriál)
Útrapy a strasti při čurání v depresi (S01E07)
2013 Čas na dobrodružství (TV seriál)
The Great Bird Man (S05E13)
Davey (S05E07)
2011 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Tichý král (S02E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky