foto

Sean Lock

  • nar. 22.4.1963 (57 let)
    Chertsey, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Sean Lock: Keep It Light
2013 Sean Lock Purple Van Man
2010 Sean Lock: Lockipedia Live
2001 This Filthy Earth
1993 Smart Alek

TV seriály

2002 15 Storeys High (TV seriál)
1998 Is It Bill Bailey? (TV seriál)

TV pořady

1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sean Lock: Keep It Light
2013 Sean Lock Purple Van Man
2010 Sean Lock: Lockipedia Live
2008 Sean Lock: Live!
2000 Kingdom Protista - vyp.
1993 Smart Alek
1991 Acumen

TV seriály

2019 Mandy (TV seriál)
2012 The Last Leg (TV seriál)
2010 Edinburgh Comedy Fest Live (TV seriál)
2005 Ideal (TV seriál)
2002 15 Storeys High (TV seriál)
1995 The World of Lee Evans (TV seriál)
1993 Newman and Baddiel in Pieces (TV seriál)

Dokumentární

2016 Dying Laughing
2012 The Real Man's Road Trip: Sean & Jon Go West (TV seriál)
2007 100 Greatest Stand-Ups (TV film) - a.z.
Hitler: The Comedy Years (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

2012 8 Out of 10 Cats Does Countdown (TV pořad)
2011 Comic's Choice (TV pořad)
2008 Argumental (TV pořad)
2006 The Apprentice: You're Fired! (TV pořad)
2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad)
2004 Jack Dee Live at the Apollo (TV pořad)
2003 QI (TV pořad)