foto

Lee Mack

  • nar. 4.8.1968 (51 let)
    Southport, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Lee Mack - Hit the Road Mack
2013 The Big Fat Quiz of the 90s (TV film)
2010 Lee Mack: Going Out Live (TV film)
2002 Dick Whittington (TV film)

TV seriály

2019 Not Going Out (TV seriál)
Builder (S10E07)
Whodunnit? (S10E06)
Memory (S10E05)
další epizody (7)
2018 Not Going Out (TV seriál)
Bust Up (S09E07)
Lollipop Man (S09E06)
Pants on Fire (S09E05)
další epizody (7)
Pán času (TV seriál)
Kerblam! (S11E07)
2017 Not Going Out (TV seriál)
The True Meaning of Christmas (S08E08)
Enough (S08E07)
Marriage Guidance (S08E06)
další epizody (8)
2016 National Treasure (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
2014 Not Going Out (TV seriál)
Christmas Shopping (S07E11)
Wedding (S07E10)
Lucy (S07E09)
další epizody (11)
2013 Not Going Out (TV seriál)
The House (S06E09)
Boat (S06E08)
Magic (S06E07)
další epizody (9)
2012 The Last Leg (TV seriál)
Not Going Out (TV seriál)
Drunk (S05E06)
Examination (S05E05)
Running (S05E04)
další epizody (6)
2011 Not Going Out (TV seriál)
Life on Mars Bars (S04E06)
Fireworks (S04E05)
Dancing (S04E04)
další epizody (6)
2010 Little Crackers (TV seriál)
2009 Not Going Out (TV seriál)
Absent Father Christmas (S03E08)
Marriage (S03E07)
Speech (S03E06)
další epizody (8)
2007 Not Going Out (TV seriál)
Murder at Christmas (S02E08)
Gangster (S02E07)
Dating (S02E06)
další epizody (8)
2006 Not Going Out (TV seriál)
Caretaker (S01E06)
Kid (S01E05)
Stress (S01E04)
další epizody (6)
2001 The Sketch Show (TV seriál)

Dokumentární

2016 Dying Laughing
2011 Ben Elton: Laughing at the 80s (TV film)
Catherine Tate: Laughing at the Noughties (TV film)
2007 100 Greatest Stand-Ups (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Lee Mack: Going Out Live (TV film)

TV seriály

2019 Not Going Out (TV seriál)
Parachute (S10E01)
2007 Not Going Out (TV seriál)
Murder at Christmas (S02E08)
Gangster (S02E07)
Art (S02E05)
další epizody (6)
2006 Not Going Out (TV seriál)
Caretaker (S01E06)
Kid (S01E05)
Stress (S01E04)
další epizody (6)
2001 The Sketch Show (TV seriál)

TV pořady

2005 Kelsey Grammer Presents: The Sketch Show (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Not Going Out (TV seriál)
Builder (S10E07)
Whodunnit? (S10E06)
Memory (S10E05)
další epizody (7)
2018 Not Going Out (TV seriál)
Bust Up (S09E07)
Lollipop Man (S09E06)
Pants on Fire (S09E05)
další epizody (7)
2017 Not Going Out (TV seriál)
The True Meaning of Christmas (S08E08)
Enough (S08E07)
Marriage Guidance (S08E06)
další epizody (8)
2014 Not Going Out (TV seriál)
Christmas Shopping (S07E11)
Wedding (S07E10)
Lucy (S07E09)
další epizody (11)
2013 Not Going Out (TV seriál)
The House (S06E09)
Boat (S06E08)
Magic (S06E07)
další epizody (9)
2012 Not Going Out (TV seriál)
Drunk (S05E06)
Examination (S05E05)
Running (S05E04)
další epizody (6)
2011 Not Going Out (TV seriál)
Life on Mars Bars (S04E06)
Fireworks (S04E05)
Dancing (S04E04)
další epizody (6)
2009 Not Going Out (TV seriál)
Absent Father Christmas (S03E08)
Marriage (S03E07)
Speech (S03E06)
další epizody (8)
2007 Not Going Out (TV seriál)
Murder at Christmas (S02E08)
Gangster (S02E07)
Dating (S02E06)
další epizody (8)
2006 Not Going Out (TV seriál)
Caretaker (S01E06)
Kid (S01E05)
Stress (S01E04)
další epizody (6)

Host

TV pořady

2019 The Lateish Show with Mo Gilligan (TV pořad)
2016 The 21st National Television Awards (TV pořad)
2014 Duck Quacks Don't Echo (TV pořad)
2013 Backchat (TV pořad)
2012 8 Out of 10 Cats Does Countdown (TV pořad)
2010 Frank Skinner's Opinionated (TV pořad)
2007 The Graham Norton Show (TV pořad)
Would I Lie to You? (TV pořad)
2005 Kelsey Grammer Presents: The Sketch Show (TV pořad)
2004 Jack Dee Live at the Apollo (TV pořad)
1998 Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1995 They Think It's All Over (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace