foto

Matt Whelan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Daniel
2017 Gary z Pacifiku
2013 3 Mile Limit
2012 The Most Fun You Can Have Dying

TV seriály

2020 The Sounds (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2019 The Luminaries (TV seriál)
The Old Moon in the Young Moon's Arms (E06)
Paradox (E05)
The Other Half (E04)
další epizody (6)
Of Kings and Prophets (TV seriál)
Offerings of Blood (E01)
Vraždy v Brokenwoodu (TV seriál)
Skutečný spisovatel (S06E02)
2018 Wanted (TV seriál)
Mimo zákon (S03E06)
Rozdělení (S03E05)
2017 Narcos (TV seriál)
Návrat do Cali (S03E10)
Todos Los Hombres del Presidente (S03E09)
Convivir (S03E08)
další epizody (9)
2014 Coverband (TV seriál)
2013 Na jezeře (TV seriál)
No Goodbyes Thanks (S01E06)
2007 My Story (TV seriál)

Dokumentární

2017 American Playboy: The Hugh Hefner Story (TV seriál)
My Way (E10)
Down the Rabbit Hole: The Dorothy Stratten Murder (E09)
Sex, Drugs and DEA Investigations (E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky