foto

Martin Eigler

  • nar. 1964
    Cologne, Severní Porýní-Vestfálsko, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Der Lissabon-Krimi: Alte Rechnungen (TV film)
Tatort - Der Mann, der lügt (TV film)
2014 Tatort - Freigang (TV film)
2011 Ein Mörderisches Geschäft
2010 Místo činu: Stuttgart - Krvavé peníze (TV film)
2008 Tatort - Schatten der Angst (TV film)
2007 Der Falsche Tod (TV film)
Solo für Schwarz - Tödliche Blicke (TV film)
2006 Allein gegen die Angst
Místo činu: Kolín - Krvavé diamanty (TV film)
Solo für Schwarz - Der Tod kommt zurück (TV film)
2005 Solo für Schwarz - Tod im See (TV film)
2004 Tatort - Gefährliches Schweigen (TV film)
2003 Solo für Schwarz - Tod im Park (TV film)
2002 Tatort - Schützlinge (TV film)
2001 Místo činu: Ludwigshafen - Záchvat násilí (TV film)
2000 Freunde

TV seriály

2016 Morgen hör ich auf (TV seriál)
2013 Stralsund (TV seriál)
Freier Fall (E05)
Tödliches Versprechen (E04)
2012 Stralsund (TV seriál)
Blutige Fährte (E03)
2011 Stralsund (TV seriál)
Ausser Kontrolle (E02)
2009 Stralsund (TV seriál)
Mörderische Verfolgung (E01)
2006 Stolberg (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1997 Boomtown Berlin (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)

Dokumentární

1999 Anwälte der Toten (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Tatort - Der Mann, der lügt (TV film)
2017 Tatort - Sturm (TV film)
2012 Wilsberg - Halbstark (TV film)
2011 Ein Mörderisches Geschäft
2010 Místo činu: Stuttgart - Krvavé peníze (TV film)
2007 Der Falsche Tod (TV film)
Solo für Schwarz - Tödliche Blicke (TV film)
2006 Allein gegen die Angst
Solo für Schwarz - Der Tod kommt zurück (TV film)
2005 Solo für Schwarz - Tod im See (TV film)
2004 Tatort - Gefährliches Schweigen (TV film)
2003 Solo für Schwarz - Tod im Park (TV film)
2000 Freunde

TV seriály

2018 Stralsund (TV seriál)
Das Phantom (E12)
2017 Stralsund (TV seriál)
Kein Weg zurück (E11)
2016 Morgen hör ich auf (TV seriál)
2015 Stralsund (TV seriál)
Der Anschlag (E08)
Es ist nie vorbei (E07)
Kreuzfeuer (E06)
2013 Stralsund (TV seriál)
Freier Fall (E05)
Tödliches Versprechen (E04)
2012 Stralsund (TV seriál)
Blutige Fährte (E03)
2011 Stralsund (TV seriál)
Ausser Kontrolle (E02)
2009 Stralsund (TV seriál)
Mörderische Verfolgung (E01)
2006 Stolberg (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2008 Tatort - Schatten der Angst (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace