foto

Danny Kirrane

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Killer Weekend
Peterloo
Ravers
The Therapist
2017 Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta
2014 Prázdniny
2008 Flushed

TV seriály

2019 Don't Forget The Driver (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2018 Informer (TV seriál)
No Sleep Till Brooklyn (E01)
Poldark (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 6 (S04E06)
2017 Hra o trůny (TV seriál)
Válečná kořist (S07E04)
2016 Našrot (TV seriál)
New Blood (TV seriál)
2015 Critical (TV seriál)
2013 Utopia (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2007 Skins (TV seriál)
Effy (S01E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace