foto

Danny Kirrane

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta
2014 Prázdniny
2008 Flushed

TV seriály

2017 Hra o trůny (TV seriál)
Válečná kořist (S07E04)
2016 New Blood (TV seriál)
Wasted (TV seriál)
2015 Critical (TV seriál)
2007 Skins (TV seriál)
Effy (S01E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace