foto

Olivier Adam

  • nar. 12.7.1974 (45 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Proti větru
2009 Welcome - původní scénář
2007 Maman est folle (TV film)
2006 Neboj, jsem v pořádku

Spisovatelská filmografie

Filmy

2013 Passer l'hiver - kniha
2011 Proti větru - kniha
2006 Neboj, jsem v pořádku - kniha
2005 De retour - povídka
2004 Poids léger - kniha

Host

TV pořady

2015 Au fil de la nuit (TV pořad)
2008 Au Field de la nuit (TV pořad)
La grande librairie (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky