foto

Ron Nyswaner

  • nar. 5.10.1956 (61 let)
    Clarksville, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Všechno, co mám
2012 Predisposed
2006 Barevný závoj
Filthy Gorgeous (TV film)
2003 Vojákova dívka (TV film)
1993 Philadelphia
1990 Láska bolí
1989 Anatomie pana člověka
1988 Princ z Pensylvánie
1984 Odpolední směna
Paní Soffelová
1982 Smithereens

TV seriály

2017 Ve jménu vlasti (TV seriál)
America First (S06E12)
2014 Ray Donovan (TV seriál)
Rodef (S02E11)
Irské jaro (S02E05)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Posranej Bucky Dent (S01E11)
Zatřes zadkem (S01E03)

Producentská filmografie

Filmy

2006 Barevný závoj

Režijní filmografie

Filmy

2012 Predisposed
1988 Princ z Pensylvánie

Dokumentární

2015 She's The Best Thing In It

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace