foto

Shauna O'Brien

  • nar. 17.10.1970 (48 let)
    Pasco, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Lusty Busty Babe-a-que, The (TV film)
2006 Pretty Cool
2005 Bare Wench: The Final Chapter (TV film)
2003 Baberellas
Bare Wench Project: Uncensored
Emmanuelle 2000: Emmanuelle Pie
2002 Bare Wench Project 3: Nymphs of Mystery Mountain, The
Madame Hollywood
2001 Beach Blanket Malibu
Emanuela 2000: Emanuelina smyslnost
Platinum Blonde
Skandál
Survivors Exposed
2000 Creating the Perfect Man
Emanuela 2000: Bytost Emanuela
Emanuela 2000: Emanuela a umění milovat
Emanuela 2000: Emanuela v ráji
Emanuela 2000: Emanuelin šperk
Emanuela 2000: Emanuelina intimní setkání
Letní pokušení
Scandal: The Big Turn On
Seductress, The
Sex Files: Creating the Perfect Man
Sex Files: Erotic Possessions
Zorrita: Passion's Avenger
1999 Mistress Club, The
Voyeur
1998 Black Widow Escort
1997 Last Embrace, The
Protektor
Půlnoční modř
Striking Resemblance
The Escort
1996 Damien's Seed
Deadlock: A Passion for Murder
Friend of the Family II
Fugitive Rage
1995 Edenquest: Pamela Anderson
Over the Wire
Rodinný přítel
Wild Malibu Weekend!
1994 MacShayne: Vítěz bere vše (TV film)
Seduce Me: Pamela Principle 2
1993 Penthouse Satin & Lace II: Hollywood Undercover
1990 Dalších 48 hodin
Hráči se smrtí

TV seriály

2000 Příběhy Lady Chatterleyové (TV seriál)
1999 Desirable Liaisons (TV seriál)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Sjednocení 2/2 (S05E08)

Dokumentární

1998 Girls of the 'B' Movies
Rising Stars and Sexy Starlets
1994 Penthouse: Party with the Pets
1992 Penthouse Satin & Lace

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace