foto

Andrew Knight

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Ali's Wedding
Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny
2014 Cesta naděje
2012 Jack Irish: Bad Debts (TV film)
2003 After the Deluge (TV film)
1999 Budliky budliky (TV film)
Siam Sunset
1997 D Generation: The Bottom Drawer, The
Kangaroo Palace (TV film)
1993 Making of Nothing, The (TV film)
1992 Spotswood
1991 Turn It Up

TV seriály

2016 Jack Irish (TV seriál)
2015 The Kettering Incident (TV seriál)
2010 Rake (TV seriál)
2006 Tripping Over (TV seriál)
2003 CrashBurn (TV seriál)
1998 Totally Full Frontal (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
1994 Wedlocked (TV seriál)
1993 Full Frontal (TV seriál)
1992 Bligh (TV seriál)
1989 Fast Forward (TV seriál)
1988 D Generation Goes Commercial, The (TV seriál)
1985 Fast Lane, The (TV seriál)

TV pořady

1986 D Generation, The (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

1991 Turn It Up

TV seriály

2016 Jack Irish (TV seriál)
1994 Wedlocked (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1988 D Generation Goes Commercial, The (TV seriál)

TV pořady

1986 D Generation, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace