foto

Andrew Knight

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Ride Like a Girl
2017 Ali se žení
2016 Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny
2014 Cesta naděje
2012 Jack Irish: Bad Debts (TV film)
2003 After the Deluge (TV film)
1999 Budliky budliky (TV film)
Siam Sunset
1997 D Generation: The Bottom Drawer, The
Kangaroo Palace (TV film)
1993 Making of Nothing, The (TV film)
1992 Spotswood
1991 Turn It Up

TV seriály

2016 Jack Irish (TV seriál)
2010 Rake (TV seriál)
2006 Tripping Over (TV seriál)
2003 CrashBurn (TV seriál)
1998 Totally Full Frontal (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
Sex, Death and Bridges (S01E13)
Perchance to Dream (S01E12)
Love Me or Leave Me (S01E11)
další epizody (9)
1994 Wedlocked (TV seriál)
1993 Full Frontal (TV seriál)
1992 Bligh (TV seriál)
1989 Fast Forward (TV seriál)
1988 D Generation Goes Commercial, The (TV seriál)
1985 Fast Lane, The (TV seriál)

TV pořady

1986 D Generation, The (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

1991 Turn It Up

TV seriály

2016 Jack Irish (TV seriál)
1994 Wedlocked (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Změna je život (TV seriál)
Love Will Find a Way (S04E08)
It's Kissing Time (S04E07)
The Art of Fishing (S04E06)
další epizody (8)
2000 Změna je život (TV seriál)
Half Life (S03E13)
To Thine Own Self Be Relatively True (S03E12)
Love in the Time of Coleridge (S03E11)
další epizody (13)
1999 Změna je život (TV seriál)
Law and Order (S02E13)
Other People's Opinions (S02E12)
Kitty Litter (S02E11)
další epizody (13)
1998 Změna je život (TV seriál)
Sex, Death and Bridges (S01E13)
Perchance to Dream (S01E12)
Love Me or Leave Me (S01E11)
další epizody (13)

Herecká filmografie

TV seriály

1988 D Generation Goes Commercial, The (TV seriál)

Host

TV pořady

1986 D Generation, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky