foto

Sam Stockman

  • nar. 1982
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Hollow
Pán času: Doktor, vdova a skříň (TV film)
2010 The Task
2002 Smallpox 2002: Silent Weapon (TV film)
1999 Srdíčka
1995 Annie: Královská dobrodružství (TV film)
1992 B & B

TV seriály

2016 Blízký neznámý (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (4)
2015 The Coroner (TV seriál)
Gilt (S01E05)
2013 Whitechapel (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
Episode 4 (S04E04)
další epizody (6)
2012 Whitechapel (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2011 Pointless Celebrities (TV seriál)
2010 Whitechapel (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2009 Scoop (TV seriál)
Whitechapel (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2008 Massive (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
Totally Frank (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
1994 Hard Times (TV seriál)
1990 Upper Hand, The (TV seriál)
1989 Desmond's (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace