foto

Alexandr Pankratov-Čjornyj

  • nar. 28.6.1949 (71 let)
    Koněvo, Altaj, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Japonskij Bog
2012 Rževskij protiv Napoleona
2009 Pavilon č. 6
2008 Etim věčerom angely plakali
2007 Krik v noči (TV film)
Pirožki s kartoškoj (TV film)
2005 1-j Skoryj (TV film)
Krasnoje něbo. Černyj sněg
1998 Klassik
1997 Afery, muzyka, ljubov...
Tajna Marčello
1996 Impotent
1995 Širli-Myrli
1993 Alfons
Ja sama
Ličnaja žizň korolevy
Ochlamon
Sdělaj mně bolno
Tram-tararam, ili buchty-barachty
Založniki Ďjavola
Zapach oseni
Zefir v shokolade
1992 Novyj Odeon
Rebjonok k nojabrju
Vozdušnyje piraty
Ústřice z Lausanne
1991 Ispanskaja aktrisa dlja russkogo ministra
Karavan smerti
Kiks
Otěl 'Edem'
Očarovatelnyje prišelcy
Russkije braťa
Vzhůru k nebesům
1990 Babnik
Děsjať let bez prava pěrepiski
Nautilus
1989 Pěred rassvetom
Za prekrasnych dam!
1988 Artistka iz Gribova (TV film)
Bělaja kosť
Proisšestvije v Utinoozjorske
Za kem zamužem pěvica?
1987 Gdě nachoditsja Nofelet?
Zapomenutá melodie pro flétnu
1986 Ja těbja něnavižu (TV film)
Kurýr
Nužnyje ljudi (TV film)
Povod
1985 Zimní večer v Gagře
Znaj našich!
1984 Dějstvuj po obstanovke!
Krutá romance
Přišel Bumbo
1983 Milujeme jazz

TV seriály

2019 IP Pirogova (TV seriál)
2018 Dinozavr (TV seriál)
Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
2015 Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
2014 Kontužennyj (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
2011 Ostrov něnužnych ljuděj (TV seriál)
2007 Vorotily (TV seriál)
2005 Mistr a Markétka (TV seriál)
1985 Prapory žádají palbu (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky