foto

Loretta Lynn

  • nar. 14.4.1932 (87 let)
    Butcher Hollow, Kentucky, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Grand Ole Opry 70th Anniversary (TV film)
1995 Příběh Dottie Westové (TV film)
1994 Roots of Country: Nashville Celebrates the Ryman, The (TV film)
1991 Grand Ole Opry 65th Anniversary (TV film)
1982 Country Comes Home (TV film)
1980 George Burns in Nashville (TV film)
1977 Sinatra and Friends (TV film)
1975 Travels with Flip (TV film)
1966 Nashville Rebel
1940 Grand Ole Opry

TV seriály

1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
1993 Roseanne (TV seriál)
Lanford Daze (S05E15)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 The Muppet Show (TV seriál)
1970 That Good Ole Nashville Music (TV seriál)

Dokumentární

2008 Johnny Cash's America
2003 Dolly Parton & Friends on the Country Train (koncert)
Intimate Portrait: Shania Twain (TV film)
Our Country
Příběh country (TV seriál)
2001 Příběh pop music (TV seriál)
1996 America's Music: The Roots of Country (TV seriál)
1988 48 hodin (TV seriál)
1987 Biography (TV seriál)
1975 Austin City Limits (TV seriál)
1970 Nashville Sound, The

Host

TV pořady

2008 Po stopách duchů (TV pořad)
Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1998 Roseanne Show, The (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)
1990 Night of 100 Stars III (TV pořad)
1988 America's Most Wanted (TV pořad)
1987 Dolly (TV pořad)
1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1980 Lou Rawls Parade of Stars (TV pořad)
Omnibus (TV pořad)
1978 20/20 (TV pořad)
Happy Birthday, Bob (TV pořad)
Hee Haw Honeys (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
1969 Hee Haw (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
The Jim Nabors Hour (TV pořad)
1968 Dean Martin Presents the Golddiggers (TV pořad)
1967 The Kraft Music Hall (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky