foto

James D. Parriott

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Zbraň nebo kříž (TV film)
1989 Nick Knight (TV film)

TV seriály

2010 V utajení (TV seriál)
I Can't Quit You Baby (S01E10)
South Bound Suarez (S01E03)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
Kiss (E13)
Venus (E12)
Law of Natural Selection (E02)
další epizody (4)
2006 Chirurgové (TV seriál)
Pověra (S02E21)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Co je moc, to je moc (S02E02)
Území nikoho (S01E04)
1997 Temné nebe (TV seriál)
Burn, Baby, Burn (E15)
1996 Temné nebe (TV seriál)
Mercury Rising (E03)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
Road to Nashville (S02E04)
Mirror Image (S01E13)
Winning Is Everything (S01E09)
další epizody (5)

Režijní filmografie

Filmy

2002 Zbraň nebo kříž (TV film)
1998 Good
1990 Bílý policajt s černým srdcem
1982 Voyager from the Unknown

TV seriály

1999 Akce (TV seriál)
1985 Misfits of Science (TV seriál)
1982 Voyagers! (TV seriál)
1980 From Here to Eternity (TV seriál)
1978 American Girls, The (TV seriál)
1977 The Incredible Hulk (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2009 Stav beztíže (TV seriál)
Kiss (E13)
Venus (E12)
Solitary (E11)
další epizody (13)
1996 Věčný rytíř (TV seriál)
Last Knight (S03E22)
Ashes to Ashes (S03E21)
Francesca (S03E20)
další epizody (9)
1995 Věčný rytíř (TV seriál)
Fever (S03E13)
Strings (S03E12)
Sons of Belial (S03E11)
další epizody (28)
1994 Věčný rytíř (TV seriál)
Can't Run, Can't Hide (S02E11)
Father's Day (S02E10)
Undue Process (S02E09)
další epizody (11)
1993 Věčný rytíř (TV seriál)
Love You to Death (S01E22)
1966 (S01E21)
Fatal Mistake (S01E20)
další epizody (4)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
Feeding the Beast (S01E18)
Unreality TV (S01E17)
Only the Lonely (S01E16)
další epizody (18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky