foto

Ian Nelson

  • nar. 10.4.1995 (23 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ian Nelson, celým jménem Ian Michael Nelson je americký herec, který se narodil 10.4.1995. Narodil se jako jedno ze čtyř dětí Markovi a Janie Nelson. Bydlí ve Winston-Salem v Severní Karolíně. Je také tanečníkem a zpěvákem. Mezi jeho nejznámější role patří Derek v Teen Wolf, a také chlapec ze 3. kraje ve filmu od Lionsgate Hunger Games 1: Aréna smrti. V roce 2014 se objeví ve filmu The Judge a na příští rok se chystá do kin triller The Boy Next Door.

Sára "NuNu90" Vilkusová

Herecká filmografie

Filmy

2019 Summer Night
2017 Like Me
Obludárium
2015 Kluk od vedle
2014 Co s láskou
Soudce
2013 Alone Yet Not Alone
2012 Hunger Games

TV seriály

2017 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Decline and Fall (S18E09)
2016 The Deleted (TV seriál)
2015 Legenda (TV seriál)
Příběh Curtise Ballarda (S02E03)
2014 Vlčí mládě (TV seriál)
117 (S04E02)
Novoluní (S04E01)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Hashtag (S10E07)
2013 Vlčí mládě (TV seriál)
Snílek (S03E08)
2008 Posel ztracených duší (TV seriál)
Horror Show (S03E15)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace