foto

Ian Nelson

  • nar. 10.4.1995 (26 let)
    USA

Herecká filmografie

Filmy

2020 Paper Spiders
2019 Summer Night
2017 Like Me
Obludárium
2015 Kluk od vedle
2014 Co s láskou
Soudce
2013 Alone Yet Not Alone
2012 Hunger Games

TV seriály

2016 The Deleted (TV seriál)
2014 Legenda (TV seriál)

Videa (1)

  • Video © Universal Pictures
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Ukázka z filmu 3 - Ian Nelson (herec), Ryan Guzman (herec), John Corbett (herec), Jennifer Lopez (herečka)
    01:08
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód: