foto

Madeleine Albright

  • nar. 15.5.1937 (81 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 The Final Days

TV seriály

2018 Madam Secretary (TV seriál)
E Pluribus Unum (S05E01)
2015 Parks and Recreation (TV seriál)
Ms. Ludgate-Dwyer Goes to Washington (S07E08)
2004 Tanner on Tanner (TV seriál)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)

Dokumentární

2018 Pohled zevnitř: Severní Korea: Tři Kimové (TV seriál) - a.z.
Nuclear Family (E03) - a.z.
2017 Americká 90. léta (TV seriál)
2016 American Umpire
The Age of Consequences - a.z.
2015 The Diplomat
The Women's List
2013 Pátrání po bin Ládinovi
2009 Iran and the West (TV seriál)
Už je to tady (koncert)
2008 Call + Response
2007 Občan Havel
2004 Odtajněno (TV seriál)
1995 Koncert Barbry Streisand (koncert)
The Death of Yugoslavia (TV seriál)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)

TV pořady

2010 Show Jana Krause (TV pořad)
2008 TOP STAR magazín (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
The Colbert Report (TV pořad)
The Young Turks (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
2003 Real Time with Bill Maher (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1999 maybrit illner (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
The O'Reilly Factor (TV pořad)
This Week (TV pořad)
Thé ou café (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
To the Contrary (TV pořad)
1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)
1983 Frontline (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)
1947 Meet the Press (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace