foto

Helmut Kohl

  • nar. 3.4.1930
    Ludwigshafen am Rhein, Německá říše
  • zem. 16.6.2017 (87 let)
    Ludwigshafen, Rheinland-Pfalz, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Teroristé hákového kříže: Vyšetřovatelé - Jen pro služební použití (TV film)
2009 Salami Aleikum - a.z.
2003 Good bye, Lenin!
Liegen lernen
1999 Film 1
1994 Rotwang muß weg!
1989 Affäre Nachtfrost (TV film)
1986 Vermischte Nachrichten
1984 Is' was, Kanzler

TV seriály

2012 Vyprávěj (TV seriál) - a.z.
Civilka (S04E15) - a.z.
2007 Switch reloaded (TV seriál)
2004 Mein Leben & ich (TV seriál)
Nacht in Flammen (S03E13)
1990 Den gode, den onde og den virk'li sjove (TV seriál) - a.z.
1986 Die Wicherts von nebenan (TV seriál)

Dokumentární

2019 Laboratorio Grecia - a.z.
2017 Bimbes - Die schwarzen Kassen des Helmut Kohl (TV film)
2015 Verdun: Bitva všech bitev (TV film) - a.z.
2014 Obchod se svobodou - a.z.
2013 Geliebte Feinde - Die Deutschen und die Franzosen (TV seriál) - a.z.
Aufbruch nach Europa (E10) - a.z.
The Making of Merkel with Andrew Marr (TV film) - a.z.
2012 Tohle není Kalifornie
2011 Joschka und Herr Fischer - a.z.
2009 Bonner Republik (TV film)
Der schönste Irrtum der Geschichte - Wie die Berliner Mauer wirklich fiel (TV film)
O kapitalismu s láskou
Pád Berlínské zdi (TV film) - a.z.
2006 Karol Wojtyla - Geheimnisse eines Papstes (TV film)
Planeten
2003 Willy Brandt - Eine Jahrhundertgestalt (TV film)
2001 Black Box BRD
2000 Deutschlandspiel (TV film)
1999 100 Jahre - Der Countdown (TV seriál)
Als die Mauer fiel. 50 Stunden, die die Welt veränderten (TV film)
Kanzler - Die Mächtigen der Republik (TV seriál)
1998 Studená válka (TV seriál)
1992 Heinz Rühmanns 90. Geburtstag (TV film)
Kinder, Kader, Kommandeure
1990 Ein Volk sprengt seine Mauern - 9. November 1989 (TV film)
Im Westen alles nach Plan
1978 Německo na podzim

Host

TV pořady

2003 Unsere Besten (TV pořad)
1997 HARDtalk (TV pořad)
1995 Lebens-Künstler (TV pořad)
1991 Bouillon de culture (TV pořad)
Boulevard Bio (TV pořad)
1981 7 sur 7 (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky