foto

Leonid Iljič Brežněv

  • nar. 19.12.1906
    Kamenskoje, Ukrajina, Ruské impérium
  • zem. 10.11.1982 (75 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dubček - a.z.
2010 Vždy připraven!
1996 Kostamus-sinfonia (TV film) - a.z.
1995 Underground
1991 JFK
Priča iz Hrvatske
1973 Executive Action

TV seriály

2012 Vyprávěj (TV seriál) - a.z.
Smrt Brežněva (S03E17) - a.z.
2010 Svět vynálezů Wallace a Gromita (TV seriál) - a.z.
2009 Vyprávěj (TV seriál) - a.z.
21. srpen (S01E07) - a.z.
Od začátku (S01E01) - a.z.
2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál) - a.z.
Bouřková fronta, část 2. (S04E02) - a.z.

Dokumentární

2018 Rudí prezidenti (TV seriál) - a.z.
Kněz komunismu - Gustáv Husák (E05) - a.z.
2016 Osvobození kontinentu: Jan Pavel II. a pád komunismu - a.z.
Český žurnál (TV seriál) - a.z.
Krtek a Lao-c' (E20) - a.z.
2012 Palme - a.z.
2011 Michail Gorbačov (TV film) - a.z.
Reagan - a.z.
2010 Vlastní životopis Nicolae Ceauşesca
2009 Disco a atomová válka - a.z.
Yhteinen sävel (TV seriál) - a.z.
Zdvojení
2008 Henry Kissinger - tajemství supermoci (TV film) - a.z.
Osmašedesátý (TV film)
Významná letadla (TV seriál) - a.z.
2007 Lunochod (TV film)
2006 Chirac, a life in politics (TV film)
2005 Hyvinvointivaltion loppu? (TV film) - a.z.
2004 The Power of Nightmares: Rise of the Politics of Fear (TV seriál)
2003 Tajné války CIA (TV seriál)
2002 :03 From Gold (TV film) - a.z.
Burning Wall, The - a.z.
Trials of Henry Kissinger, The
2001 Do You Believe in Miracles? The Story of the 1980 U.S. Hockey Team (TV film)
1999 Century: America's Time, The (TV seriál)
1998 Bigbít (TV seriál)
Studená válka (TV seriál)
Tajemství války (TV seriál)
1994 Mies varjossa (TV seriál) - a.z.
1989 11-22-63: The Day the Nation Cried (TV film)
1988 American Experience (TV seriál)
1987 Biography (TV seriál)
1983 Vietnam: A Television History (TV seriál)
1980 ETYK - päämääränä rauha
1977 Mitä UKK näki Neuvostoliitossa? (TV film)
1973 La société du spectacle
1972 Velká kniha života
1971 A opět přišel máj
1969 Czechoslovakia 1968
1961 Urho Kekkonen - a.z.

Host

TV pořady

2011 Archiv ČT24 (TV pořad)
2008 Srpnová noc (TV pořad)
2003 Unsere Besten (TV pořad)
1968 Kontraste (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace