foto

Jimmy Carter

  • nar. 1.10.1924 (94 let)
    Plains, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hands of Stone - a.z.
2014 Smrt čmuchala - a.z.
2013 Komorník - a.z.
2012 Argo
2010 Zvláštní vztahy (TV film) - a.z.
2008 Milk
2007 Smrtonosná past 4.0 - a.z.
2006 Out of the Blue
2004 Hokejový zázrak
2000 Ukradni ten film
Vyvolený (TV film)
1999 Detroit Rock City - a.z.
1998 Klub 54
1995 Nixon
Perezovi
1992 Soužení 99 - a.z.
1986 Salvador
1980 Ojetá auta
1979 Baryshnikov at the White House (TV film)

TV seriály

2004 Tanner on Tanner (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál) - a.z.
Bouřková fronta, část 2. (S04E02) - a.z.
1998 Sedm dní (TV seriál)
1994 Kutil Tim (TV seriál)
Stavební akce (S03E18)

Dokumentární

2018 Answers to Questions You Didn't Know to Ask About Climate Change - a.z.
Billy Graham: An Extraordinary Journey (TV film) - a.z.
2017 Free to Rock
The Fabulous Allan Carr - a.z.
We Are One
2016 13th - a.z.
2015 Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál) - a.z.
Duty of the Hour
Mr. Deng Goes to Washington
2014 Science Fiction Land - a.z.
2013 Prezidentova pravá ruka (TV film)
Ultima chiamata - a.z.
2012 Kniha tajemství Ameriky (TV seriál) - a.z.
2011 Quebrando o Tabu
Reagan - a.z.
2010 Fidel Castro: A Life of Revolution
GasHole
Marihuana: Fakta a mýty (TV film)
Odpočítávání
Road Not Taken, A
Vlastní životopis Nicolae Ceauşesca
2009 'Hick' Town
Back Door Channels: The Price of Peace
Fall Of The Republic: The Presidency Of Barack H. Obama - a.z.
Iran and the West (TV seriál)
Iran, une puissance dévoilée (TV film)
O kapitalismu s láskou
UFO: Vím co jsem viděl (TV film)
Waiting for Armageddon
Zdvojení
2008 American Future, The: A History (TV seriál)
Blood and Oil
Děkuji, pane prezidente: Helen Thomasová v Bílém domě (TV film)
Fuel
Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson
Joe Louis: America's Hero... Betrayed (TV film)
Lenin kam nur bis Lüdenscheid - Meine kleine deutsche Revolution
Světová krize: Co nás čeká?
2007 Jimmy Carter Man from Plains
Manufacturing Dissent
2006 American Hardcore
Going to Pieces: The Rise and Fall of the Slasher Film
Kdo zabil elektromobil?
Maxed Out: Hard Times, Easy Credit and the Era of Predatory Lenders
What a Year (TV seriál) - a.z.
2005 ... A Father... A Son... Once Upon a Time in Hollywood (TV film)
Last Mogul, The (TV film)
2004 Akta UFO (TV seriál) - a.z.
Diary of a Political Tourist (TV film)
Fahrenhype 9/11
Inside the U.S. Secret Service (TV film) - a.z.
Odtajněno (TV seriál)
Star Wars: Impérium snů (TV film)
With God on Our Side: George W. Bush and the Rise of the Religious Right in America (TV film)
2003 A Decade Under the Influence
I Love the '70s (TV seriál)
Imelda
Michael Jackson: Number Ones (video kompilace)
Tajné války CIA (TV seriál)
2002 Out of the Blue
West Wing Documentary Special, The (TV film)
2001 Air Force One (TV film)
Do You Believe in Miracles? The Story of the 1980 U.S. Hockey Team (TV film)
History's Mysteries: Infamous Murders (TV seriál)
Into the Shadows: The CIA in Hollywood (TV film)
Journey, The
2000 American President, The (TV seriál)
1999 Century, The (TV seriál)
Tráva - dějiny hulení
1998 Studená válka (TV seriál)
Tajemství války (TV seriál)
1997 Na pokraji: Den posledního soudu (TV film)
1996 Assassinations That Changed the World (TV seriál)
Bob Hope: Hollywood's Brightest Star - a.z.
Bob Hope: Laughing with the Presidents (TV film)
The World's Most Dangerous Animals II (TV film) - a.z.
1995 Inside the White House (TV film)
1994 Divy minulosti (TV seriál)
1993 Bob Hope: The First 90 Years (TV film)
1992 Panama Deception, The
1991 Beyond Hate
1988 American Experience (TV seriál)
1987 Biography (TV seriál)
1986 America Undercover (TV seriál)
In Remembrance of Martin
1985 Southern Voices, American Dreams
1984 Times of Harvey Milk, The
1983 To Bear Witness
1980 Agee
The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts (TV film)
1979 The Late Great Planet Earth
UFO's Are Real
1978 Peanuts to the Presidency

TV pořady

2015 Hovory o hvězdách (TV pořad)
2013 Breaking the Set (TV pořad)
2011 Piers Morgan Tonight (TV pořad)
2005 The Young Turks (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
2003 Real Time with Bill Maher (TV pořad)
2002 Nobel Peace Prize Concert (TV pořad)
2001 Democracy Now! (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
The Daily Show (TV pořad)
This Week (TV pořad) - a.z.
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1984 TV's Funniest Game Show Moments (TV pořad)
1983 Frontline (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1979 Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts, The (TV pořad)
The 31st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Saturday Night Live (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)
What's My Line? (TV pořad)
1947 Meet the Press (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace