foto

Michel Robin

  • nar. 13.10.1930 (88 let)
    Reims, Marne, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dans la brume
2015 Les trois soeurs (TV film)
Vůně mandarinky
2014 Les (TV film)
2013 Je vous présente ma femme (TV film)
2012 Sbohem Berthe
Sbohem, královno
2011 Dobrodružství Philiberta, kapitána paniců
2009 Ráj na západě
2007 Cyrano de Bergerac (TV film)
2005 Babička na plný úvazek (TV film)
Bien dégagé derrière les oreilles (TV film)
2004 Aquarium
Par l'odeur alléché...
Příliš dlouhé zásnuby
2003 Gomez a Tavaréz
Trio z Belleville
2001 Amélie z Montmartru
Bourgeois gentilhomme, Le (TV film)
De l'histoire ancienne
2000 Sladká smrt
1999 Děti století
1998 El pianista
Restons groupés
1997 Langevin : le secret (TV film)
Les précieuses ridicules (TV film)
1995 L'Amour conjugal
1994 Poslední karta
Velká dcera (TV film)
1993 Meurtre en ut majeur (TV film)
1992 Affût L'
Cerf-volant, Le (TV film)
Enfants du naufrageur, Les
Séparément vôtre (TV film)
Voyage d'Eva, Le (TV film)
1991 Crimes et jardins (TV film)
Gamine, La
Toto hrdina
1990 Stan the Flasher
1989 La nuit de l'eclusier
Manželé, ženy, milenci
Marquis
1987 Májová bouřka (TV film)
1986 Marie Love (TV film)
Nanou
Sébastienův dárek (TV film)
1985 Drôle de samedi
Gwen, le livre de sable
Harém
L'amour ou presque
Utajená láska
1984 Krev těch druhých
Machinations (TV film)
Une rébellion à Romans
1983 Cani di Gerusalemme, I (TV film)
Dobrodruh
Smrt Maria Ricciho
Une pierre dans la bouche
1982 Canard sauvage, Le (TV film)
Casting
La saisie
Nestor Burma, détective de choc
Sorcière, La (TV film)
1981 Eole Epifanio (TV film)
Kopyto
1980 Bobo la tête
Deux lions au soleil
Femme enfant, La
Homme aux chiens, L' (TV film)
Le cheval d'orgueil
À une voix près... ou La naissance de la IIIe république (TV film)
1979 Grand inquisteur, Le (TV film)
Jean le Bleu (TV film)
Les Petites Fugues
Petits soirs, Les (TV film)
Světlo ženy
Takové krásné městečko
Troisième couteau, Le (TV film)
Une femme dans la ville (TV film)
1978 Grands procès temoins de leur temps: Une semaine sainte, Les (TV film)
Hôtel de la plage, L'
Páni ouřadové (TV film)
Vigne à Saint-Roman, La (TV film)
1977 Au bout du printemps (TV film)
Coeur froid, Le
Point de mire, Le
1976 Hračka
Je suis Pierre Rivière
Première neige (TV film)
Valentinova milostná výchova
1975 Cyrus le violoncelliste
Důležité je milovat
Jako štvaná zvěř
Prétendants de Madame Berrou, Les (TV film)
Un sac de billes
1974 Ange de la rivière morte, L' (TV film)
Beau samedi, Le
Erica Minor
Guichets du Louvre, Les
Ne tak zlý
Verdikt
1973 L'Invitation
Případ Dominici
Rabín Jákob
1972 Paleček a obr
Quelque part quelqu'un
1971 Mais ne nous délivrez pas du mal
Songe d'une nuit d'été, Le (TV film)
Trampoty s kohoutem
1970 Alice au pays des merveilles (TV film)
Atlantský val
Doznání
Un otage (TV film)

TV seriály

2013 Meurtres à... (TV seriál)
2001 Emmerdeuse, L (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Le sélec (TV seriál)
Louis la Brocante (TV seriál)
1989 Nuits révolutionnaires, Les (TV seriál)
1982 De bien étranges affaires (TV seriál)
1981 Histoire contemporaine (TV seriál)
1977 Petit théâtre d'Antenne 2, Le (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
Cécile ou La Raison des femmes: Vivre à deux (TV seriál)
Lesk a bída kurtizán (TV seriál)
1974 Ardéchois-coeur-fidèle (TV seriál)
Homme au contrat, L' (TV seriál)
Jean Pinot, médecin d'aujourd'hui (TV seriál)
1973 Mohicans de Paris, Les (TV seriál)
Moliére (TV seriál)
Porteuse de pain, La (TV seriál)
Un grand amour de Balzac (TV seriál)
1970 Irmãos Coragem (TV seriál)
1969 Café du square (TV seriál)
Les cent livres des hommes (TV seriál)
1968 Záznamy agentury O (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)

Dokumentární

2001 Francis Veber artisan du rire: La saga Pignon
1996 La Comédie-Française ou L'amour joué
1987 La nuit des Molières (TV seriál)
1966 Qui êtes-vous Polly Maggoo ?

TV pořady

1991 Bouillon de culture (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace