foto

Karol Steele

  • nar. 26.3.1962 (56 let)
    Folkestone, Kent, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Souboj s rodinou
2016 Alenka v říši divů: Za zrcadlem
The Carer
2015 Spectre
Star Wars: Síla se probouzí
Sufražetka
2014 A zase ti Mupeti!
Marriage
Teorie všeho
2013 Everyone's Going to Die
2012 Bídníci
2010 Sex & Drugs & Rock & Roll

TV seriály

2019 MotherFatherSon (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2017 The Tunnel (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
2016 Nepříteli nablízku (TV seriál)
The Tunnel (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
2015 The Outcast (TV seriál)
Wolf Hall (TV seriál)
Mistři přízraků (E06)
Ďábelská slina (E04)
Kouzlo s třemi kartami (E01)
2013 Southcliffe (TV seriál)
Light Falls (E02)
The Tunnel (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 1 (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace